Friday, October 19, 2012

Codul de Condutita


    Membrii TeleConsult au obligatia de a fi independenti fata de orice alta companie de telecomunicatii si de asemnea sa respecte acest cod de conduita pe care il vor semna la inceperea colaborarii cu TeleConsult.
     Fiecare membru TeleConsult are obiligatia profesionala de a avea o atitudine corecta si respectuasa fata de toti clientii, actuali sau fosti, colegi sau public.
     Fiecare membru TeleConsult are obligatia profesionala de a adera la standardele TeleConsult de corectitudine in toate circumstantele.
     Nici un membru TeleConsult nu va fi implicat in activitati ce vor genera conflicte de interese si nici nu se va pune pe el insusi sau  TeleConsult in situatii ce genereaza conflicte de interese sau care ar putea periclita relatia profesionala cu alti membri sau clienti TeleConsult.
     Fiecare membru TeleConsult are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor clientilor actuali sau fosti si nu se va angaja in activitati care vor avea ca urmare dezvaluirea de informatii confidentiale.                    
      Nici un membru TeleConsult, fost sau actual, nu va furniza informatii false sau inselatoare si va face tot ce ii va sta in putinta pentru a evita generarea de informatii false sau inselatoare.
     Nici un membru TeleConsult nu va prericlita in mod intentionat reputatia profesionala a unui client, tert sau a altui membru TeleConsult.
     Daca un membru TeleConsult are dovezi ca un alt membru se face vinovat de violarea prezentului cod de conduita are obligatia de a raporta acest incident conducerii TeleConsult.
     Nici un membru TeleConsut nu va accepta comisioane, plati sau orice fel de recompense materiale sau de orice ce natura din partea clientilor sau tertilor.
     Este imperativ ca nici un membru TeleConsult sa nu fie angajat in activitati de parteneriat sau orice alte activitati (gen angajat-anagajator, colaborare, nereducand-u-se doar la acestea) cu alte companii care furnizeaza produse sau servicii de telecomunicatii.

Ó TeleConsult 2011

No comments:

Post a Comment